У столиці проходить форум підприємців

Як передає кореспондент УНІАН, на форумі присутні київські підприємці, представники місцевих органів влади, а також різних політичних сил, представники Українського союзу промисловців і підприємців, а також представників партнера форуму - «Приватбанку».

«Малий і середній бізнес є основою розвитку економіки, і я дуже радий, що Київ продемонструє іншим регіонам України приклад підтримки малого і середнього бізнесу», - сказав, відкриваючи форум, голова Київської облдержадміністрації Віталій Кличко.

Читайте також"ПриватБанк" запросив українські банки приєднатися до програми фінансування малого та середнього бізнесу

Відео дня

За його словами, місцева влада готова підтримувати ведення бізнесу, компенсуючи підприємцям відсотки за кредитами.

«Це запускає маховик розвитку економіки. Нам треба запустити такі умови, щоб бізнес був сам зацікавлений вийти з тіні», - сказав Кличко.

В ході форуму було складено звернення учасників київського бізнес-форуму до представників громад та мерів українських міст про підтримку малого і середнього бізнесу, яке підписали Кличко і глава Українського союзу промисловців і підприємців (УСПП) Анатолій Кінах.

Як повідомляв УНІАН, у Полтаві 18 листопада відкрився перший регіональний форум «Україна – країна підприємців», в ході якого влада регіону презентували механізми стимулювання розвитку підприємництва, серед яких можливість компенсації частини відсотків за банківськими кредитами за рахунок коштів місцевого бюджету.