Учасники форуму в Хмельницькому / Фото УНІАН

Про це вона повідомила кореспонденту УНІАН у рамках сьогоднішнього першого регіонального бізнес-форуму «Україна – країна підприємців» у Хмельницькому.

За її словами, депутати Хмельницької облради ухвалили програму розвитку малого і середнього підприємництва Хмельницької області на 2015-2016 роки, яка передбачає часткову компенсацію з обласного бюджету відсоткових ставок за кредитами, залученими суб’єктами малого та середнього підприємництва для реалізації інвестиційних проектів. Цього року було профінансовано три проекти на суму майже 300 тис. грн.

Читайте такожВлада Хмельницького у 2017 р. може направити 2-4 млн грн на компенсацію кредитів підприємців за програмою Приватбанку

Відео дня

«Якщо активний бізнес області працюватиме за програмою Приватбанку «Країна успішного бізнесу», а потім подаватиме документи до облради на відшкодування відсоткових ставок за кредитами, то це цілком може бути взаємодоповнююча співпраця», - сказала Белякова.

Голова регіональної ради підприємців також додала, що зараз розглядається можливість продовження на 2017 рік дії обласної програми розвитку малого і середнього підприємництва.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні у Хмельницькому розпочав роботу регіональний бізнес-форум «Україна — країна підприємців».

Приватбанк за час дії на Хмельниччині програми «Країна успішного бізнесу» (КУБ) видав кредити 110 підприємцям на суму понад 8 млн грн.

Влада Хмельницького заявила про готовність направити 2-4 млн грн з коштів бюджету обласного центру на наступний рік на компенсацію кредитних ставок за програмою Приватбанку «КУБ».

Довідка УНІАН. Організатори форуму – Український союз промисловців і підприємців за підтримки місцевої влади та Приватбанку – прагнуть показати працюючим підприємцям і тим, хто бажає відкрити власну справу, реальні можливості та перспективи для втілення їх ідей, надихнути на прояв ділової ініціативи і продемонструвати практичні інструменти для створення чи розвитку бізнесу. Головна мета проекту – сприяти за рахунок розвитку малого бізнесу створення понад 1 млн нових робочих місць по всій країні.