Дані про поточні акції містяться на сторінках сервісу. Кожна пропозиція на сайті Superdeal має персональну сторінку. На ній розміщена інформація про терміни дії акції, її умови, вартість купона або сертифіката і кількості учасників, які вже скористалися пропозицією.

Відпочинок на будь-який смак

Онлайн-сервіс підготував вигідні акції в Чернігові для клієнтів, які отримують можливість відпочити і провести відпустку або уїк-енд в компанії друзів, колег і близьких. Активні розваги, екскурсійні поїздки та оздоровлення дітей зі знижкою дозволять значно заощадити і отримати незабутні враження. У категорії «Туризм» зібрані пропозиції для любителів пляжного, активного та інтелектуального відпочинку. Стати учасником молодіжної тусовки або квест-ігр, відновити сили в мальовничому куточку або поправити здоров'я в санаторії — вибирайте варіант, який вам до душі.

Відео дня

Займаємося спортом, відпочиваємо і вчимося разом з купонами від Superdeal

Жителям Чернігова, які не мислять і дня без занять спортом, Superdeal підготував абонементи в спортивні зали для занять фітнесом з 66 % знижкою. Тим, хто прагне до знань, портал пропонує пізнавальні курси і тренінги за спеціальностями: іноземні мови, фотографія, менеджмент, психологія, ораторська майстерність і багато іншого.

Гурмани і цінителі смачної їжі отримують можливість відвідати ресторани, кафе і бари, провести романтичну вечерю і насолодитися вишуканими стравами з економією до 58 %. Кожна акція спрямована на економію коштів користувачів і супроводжується вичерпною інформацією про розваги, навчання, подорожі і надані товари.