В колекції ivi.ru міститься декілька десятків тисяч різноманітних фільмів: твори визначних режисерів, відомі блокбастери, улюблені радянські фільми, рідкісний арт-хаус та багато іншого. Крім того, в каталозі є документальне кіно, музичні кліпи, телепередачі і мультфільми для найменших глядачів: останні демонструються без реклами та спливаючих вікон дорослого змісту.

Відео можна дивитись у найкращій якості (HD та Full HD) абсолютно легально: компанія, яка володіє сервісом, співпрацює з найбільшими студіями-правовласниками світу. Бібліотека постійно поповнюється новими одиницями контенту — зокрема, прем’єрними картинами, які недавно вийшли в прокат, а також свіжими серіями російських та західних телесеріалів.

Окрім великої кількості відеоконтенту на ivi.ru є багато корисних та цікавих функцій, які обов’язково сподобаються усім прихильникам кіномистецтва. Швидко знайти фільм на свій смак зможуть навіть недосвідчені юзери: для цього на сайті реалізовано функцію фільтрації, яка дозволяє відсортувати контент за роком випуску, країною-виробником, форматом тощо. Також для вибору картини можна скористатись розділом «Добірки», де представлене відео різних жанрів та тематик.

Відео дня

Усі зареєстровані глядачі мають можливість залишати коментарі та рецензії до фільмів, а любителі попліткувати про життя зірок — дізнатись останні новини зі світу кінематографу в розділі «Титр».

Майже весь контент на ivi.ru демонструється безкоштовно, але користувачі, які хочуть отримати максимум позитивних емоцій від перегляду фільмів, можуть придбати місячну підписку за 199 російських рублів (близько 75 гривень). Вона гарантує ідеальну та безперебійну роботу сервісу, повну відсутність реклами, доступ до колекції вибраних картин (шедеври відомих режисерів, світові блокбастери) та новинок, які щойно з’явились в прокаті.

Отже, якщо ви хочете дивитись кіно в будь-який час доби та з будь-якого пристрою (ноутбуки, смартфони, приставки Smart TV) у відмінній якості, обов’язково зайдіть на сайт віртуального кінотеатру ivi.ru!