navalny.com

Про це йдеться в повідомленні, опублікованому на сайті опозиційного політика Олексія Навального з посиланням на Фонд боротьби з корупцією РФ.

Читайте такожПєсков "засвітив" годинник за понад 600 тисяч доларів

"В даний час прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков проводить медовий місяць з Тетяною Навкою, невеликим колом друзів і дітьми на орендованій яхті Maltese Falcon біля берегів Сардинії (Італія - УНІАН)", - йдеться в повідомленні.

Відео дня
symaltesefalcon.com

Відзначається, що яхта Maltese Falcon "найбільша, розкішна, найдорожча вітрильна яхта у світі: 88 метрів, майже як футбольне поле".

symaltesefalcon.com

Згідно з повідомленням, оренда яхти Maltese Falcon коштує 385 000 євро або 26 мільйонів рублів на тиждень, і ця вартість не включає витрати на їжу і розваги.

symaltesefalcon.com

"Дмитру Пєскову потрібно викласти повністю свою зарплату за 3 роки, щоб дозволити провести на цій яхті всього 7 днів", - підкреслюється в повідомленні.

З відкритих джерел вдалося встановити, що яхта на вихідних дійсно була біля берегів Сардинії, крім того дочка Навки і падчерка Пєскова у соцмережі Instagram опублікувала відповідне фото з геотегом, який підтверджує, що вона перебувала в Сардинії.

Читайте такожРосійську економіку почали вимірювати годинниками Пєскова: сьогодні це 6343 мінімальні пенсії

"Ну і останнє: Саша (падчерка Пєскова) перебуває на яхті, і на її халаті можна прочитати назву яхти. Назву видно не повністю (?altese falco?), але вгадати відсутні літери виявилося не дуже складно. Фотографія зроблена на яхті Maltese Falcon", - резюмували в повідомленні.

Соцсети

Як повідомляв УНІАН, раніше у Пєскова помітили годинник вартістю 620 тисяч доларів. Незабаром у прес-секретаря Путіна знайшли цілу колекцію дорогих годин.