Інцидент стався у квітні цього року / фото facebook.com/mvs.gov.ua

Хулігана з Білої Церкви, який попісяв на патрульне авто, оштрафували на 17 тисяч гривень.

Текст рішення Білоцерківського міськрайонного суду оприлюднено в Єдиному державному реєстрі судових рішень.

В рішенні викладено суть справи, згідно з якою 14 квітня 2021 року, близько 2:40, обвинувачуваний, знаходячись в м. Біла Церква Київської області, "нехтуючи існуючими у суспільстві правилами поведінки, моралі та добропристойності, розуміючи протиправність своїх дій та суспільно небезпечних наслідків, підійшов до службового транспортного засобу Національної поліції України і, діючи з винятковим цинізмом, демонстративно показав зневагу щодо норм моральності - публічно оголив свої статеві органи, та почав справляти потреби на вказаний автомобіль, внаслідок чого завдав шкоди діловій репутації та іміджеві Національної поліції України".

Відео дня

Читайте такожУ Києві водій закрив держномер мотоцикла жіночою білизною й отримав штраф (фото)

Далі там йдеться, що хуліган обвинувачується по 1 ст. 296 КК України, а саме: грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалось винятковим цинізмом, і що він визнав свою вину та уклав угоду зі слідством про визнання вини.

Враховуючи цю обставину, суд визнав хулігана винуватим та призначив узгоджене сторонами угоди покарання у виді штрафу в розмірі однієї тисячі неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 17 тисяч гривень.

Вас також можуть зацікавити новини: