У США картки з покемонами стали цінною рідкістю / bleedingcool.com

У США великі торговельні мережі (такі як Target і Wal-Mart) вводять обмеження на продаж колекційних карток. Попит на них стрімко виріс, що призводить до черг і навіть конфліктів.

Читайте такожУ Франції розслідують справу міжнародної банди крадіїв конструктора Lego

Як повідомляє Bleeding Cool, з 14 травня роздрібний продаж карток у магазинах Target буде призупинено. Купити їх можна буде лише онлайн. Обмеження вводяться з метою забезпечення безпеки персоналу і відвідувачів магазинів.

Відео дня

Обмеження пов'язують з інцидентом, який стався у Вісконсині 7 травня. Там біля парковки магазину Target зав'язалася бійка, в ході якої один з учасників дістав зброю. Конфлікт був спровокований суперечкою через колекційні карти.

Раніше торгова мережа у зв'язку з підвищеним попитом на карти ввела обмеження на продаж: одна карта в одні руки раз на день. Також купити їх можна було тільки з ранку щоп'ятниці.

Попит на колекційні картки в США в період пандемії стрімко виріс. Навколо них сформувався серйозний ринок - окремі рідкісні картки тепер продаються за сотні тисяч доларів, тож за ними полюють перекупники.

Вас також можуть зацікавити новини