Гончарук зазначив, що Кабмін докладе всіх зусиль для перезавантаження роботи НАПК / фото УНІАН

Рівень економічного зростання України залежить від успішності боротьби з корупцією, тому важливо перезапустити Національне агентство з питань запобігання корупції (НАПК) й до 18 грудня провести незалежні якісні вибори керівника національного органу по боротьбі з корупцією.

Читайте такожНаступний рік стане підготовкою до економічного стрибка України – прем'єр

Про це заявив прем'єр-міністр Олексій Гончарук під час відкриття засідання Конкурсної комісії з відбору на посаду голови НАПК, передає прес-служба Кабміну.

Відео дня

"Уряд робить все від нього залежне, щоб перезавантажити роботу НАПК. Ми будемо максимально швидко приймати рішення, вибирати найбільш чесних, професійних, з хорошою репутацією людей. У цьому дусі ми обрали комісію, що складається саме з таких людей, які здатні приймати незалежні рішення", - цитує Гончарука його прес-служба.

Прем'єр висловив сподівання, що новостворена комісія вибере особу, яка перезавантажить роботу національного органу з боротьби з корупцією.

"Це дуже важливе завдання для уряду, для країни", - цитує зазначив Гончарук.

Як повідомляв УНІАН, 2 вересня прем'єр-міністр Олексій Гончарук заявив, що завданням нового уряду є зростання української економіки щонайменше на 40% за п'ять років. За його словами, для забезпечення завдання Кабміну зі збільшення економічного зростання в найближчі п'ять років, ВВП України у 2020 році має зрости на 5%, а у 2021-2024 роках - збільшуватися щонайменше на 7% на рік.