false

Команда онлайн-платформи LandInvest створила можливості для продажу земельних ділянок. Тепер землевласники можуть перевірити свою ділянку, одразу подати заявку на її продаж за ринковою ціною й отримати гроші протягом 5 днів, а інвестори – знайти для себе найбільш вигідні пропозиції.

За допомогою платформи LandInvest та однойменного Viber-боту землевласники можуть швидко та безкоштовно перевірити, чи зареєстрована їхня ділянка в державних реєстрах. Витяги з реєстрів необхідні, по-перше, для захисту своєї власності від шахраїв, по-друге, для здійснення будь-яких юридичних операцій із землею.

Платформу і Viber-бот LandInvest було розроблено, щоб допомогти власникам землі розібратися у правилах, які набули чинності 1 липня після відкриття ринку землі. Адже чимало інформації є суперечливою та навіть маніпулятивною. Тож автори зібрали аналітику, перевірені новини, відповіді на найпоширеніші питання на одній платформі.

Відео дня

"За час роботи LandInvest партнерами платформи стали аграрні компанії, зокрема Kernel. Крім того, ми отримали тисячі позитивних відгуків від землевласників. Більшість цікавилася, як продати ділянку, куди звернутися, як не натрапити на шахраїв та чи не плануємо створити майданчик для продажу ділянок? Враховуючи запит землевласників, команда проєкту вирішила трансформувати платформу в маркетплейс, тому відтепер за допомогою LandInvest можна і продати, і купити землю", — розповідає Руслан Яковенко, керівник проєкту LandInvest.

Сьогодні власники земельних ділянок разом з LandInvest можуть безкоштовно, швидко та зручно перевірити ділянку в державних реєстрах, наявність обтяжень, отримати справедливу оцінку вартості земельної ділянки на основі даних нормативної грошової оцінки та коефіцієнтів родючості землі в режимі онлайн. Землевласникам більше не доведеться вишиковуватися в чергу до різних державних інстанцій, днями очікувати необхідні документи та платити за них кошти.

Всім, хто хоче продати свою ділянку, LandInvest гарантує прозорість проведення угоди відповідно до законодавства України, повний супровід угоди за рахунок платформи, можливість контролювати та відстежувати процес проходження угоди через особистий кабінет на сайті.

Водночас покупці земельних ділянок (інвестори) за допомогою LandInvest отримають доступ до каталогу перевірених земельних ділянок по всій території України, можливість отримання персонального супроводу угоди та підбір індивідуальних варіантів інвестування. Крім того, вони матимуть інструменти для перевірки та ідентифікації власників і продавців земельних ділянок. Сам процес проходження угоди вони також зможуть контролювати та відстежувати в особистому кабінеті.

Онлайн-платформа LandInvest інтегрована з сервісами ідентифікації (BankID, ДіяПідпис), всіма державними реєстрами та базами даних для перевірки земельних ділянок. Вона гарантує користувачам автоматизований процес оцінки земельної ділянки, швидкий та високопрофесійний супровід угоди купівлі-продажу.