Компанія IMMCO TRADE PTE. LTD, яка є одним з лідерів ринку і представляє інтереси постачальників титанових концентратів з Китаю, Єгипту, Пакистану, ПАР, Індії, Австралії, Мексики, Бразилії, США, а також України, просить представників українських ЗМІ не поширювати завідомо неправдиву інформацію про свою діяльність, умови контрактів і взаємини з українськими партнерами. Про це йдеться в офіційному зверненні керуючого директора IMMCO TRADE PTE. LTD Лі Кі.  

В IMMCO з подивом сприйняли повідомлення в окремих українських ЗМІ про те, що їхня компанія нібито працює в інтересах Group DF Дмитра Фірташа, співпрацює з «Кримським титаном», причетна до поставок продукції виробництва ОГХК у Крим в обхід санкцій, а також здійснює покупку українських титанових концентратів за заниженими цінами. При цьому, які б то не було докази подібних тверджень надані не були. Подібні звинувачення в IMMCO вважають абсолютно безпідставними й спрямованими на дискредитацію компанії в очах української влади, бізнесу та громадськості. 

Компанія категорично відкидає подібні звинувачення й офіційно заявляє, що вона ніколи не виконувала поставки в Крим, не має партнерських відносин з Group DF, не працює з компаніями й територіями, щодо яких діють режими санкцій. Крім того, в IMMCO наголошують, що відповідних претензій з боку українських правоохоронних і контролюючих органів на адресу компанії ніколи не надходило. 

Відео дня

За словами виконавчого директора компанії, інсинуації в ЗМІ з приводу неринкових умов контрактів IMMCO також мають маніпулятивний характер і більше схожі на інформаційні атаки, ніж на реальне розуміння кон'юнктури ринку титанової сировини. 

Керівництво IMMCO заявляє про свою відкритість до діалогу зі ЗМІ й готовність допомагати українському бізнесу в освоєнні нових ринків збуту продукції, проте просить українських журналістів і експертів ринку більш відповідально ставитися до джерел інформації, що публікується, не тиражувати неперевірені відомості й не спекулювати на чутливих для українського суспільства питаннях. 

IMMCO TRADE PTE. LTD заснована у 2008 році в Сінгапурі й спеціалізується на торгівлі промисловими мінералами, хімічною продукцією, кольоровими металами, неметалевими мінеральними продуктами та іншими сировинними товарами для більш ніж 20 різних галузей промисловості. Партнерами компанії є найбільші індустріальні підприємства азіатських країн.