Смартфон виглядає точно так само, як і на попередніх витоках / фото OnePlus

Компанія OnePlus ще до офіційної презентації смартфона OnePlus 7T, запланованої на 26 вересня, сама розкрила дизайн цього пристрою.

Читайте такожПредставлено перший смартфон з екраном-водоспадом - Vivo обійшла Huawei на два дні (відео)

Голова компанії Піт Лау опублікував відповідні зображення на форумі OnePlus. Проте на них можна бачити лише задню панель.

Відео дня

Смартфон виглядає точно так само, як і на попередніх витоках. На задній панелі розміщений круглий модуль з потрійною камерою. На зображеннях продемонстрований і новий варіант колірного оформлення корпусу – синій градієнт, який Лау описує як «гладку матову поверхню з блискучим металевим сяйвом», пише itc.ua.

фото OnePlus

Окремий витік розкрив точні характеристики для цих трьох камер. Головний модуль виконаний на базі 48-мегапіксельного сенсора і містить об'єктив з фокусною відстанню 26 мм і діафрагмою f/1.6. Додатковий 16-мегапіксельний сенсор оснащений надширококутним об'єктивом (фокусна відстань 17 мм, кут огляду 117 градусів). Нарешті, 12-мегапіксельний модуль забезпечує 2-кратне оптичне збільшення завдяки телеоб'єктиву з фокусною відстанню 51 мм і діафрагмою f/2.2.

Попередні витоки також повідомляли про використання найбільш продуктивного на поточний момент процесора Snapdragon 855+ і дисплея з частотою оновлення 90 Гц.