Redmi Note 8 Pro вже можна замовити за 229 євро по передзамовленню / фото androidauthority

Сьогодні суббренд Redmi компанії Xiaomi представив в Іспанії гаряче очікуваний багатьма 64-мегапіксельний смартфон Redmi Note 8 Pro.

Читайте такожСкладаний смартфон Samsung Galaxy Fold перевірили на міцність (відео)

Про це повідомляє портал ITC.ua.

Відео дня

"Смартфони Redmi Note 8 і Redmi Note 8 Pro, що замінили собою надпопулярні Redmi Note 7 та Redmi Note 7 Pro, були анонсовані в серпні, а їх продажу в Китаї розпочалися 3 вересня. І ось за три тижні старша модель вже дісталася до Європи. Для порівняння, свого часу Redmi Note 7 на це знадобилося кілька місяців", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що Redmi Note 8 Pro вже можна замовити за 229 євро зі знижкою (діє тільки добу) за попереднім замовленням, звичайна роздрібна ціна складе 259 євро за версію з 6 ГБ оперативної пам'яті та 64 ГБ флеш-пам'яті. Продажі стартують з 26 вересня в офіційних магазинах Mi.com і Mi Store, а також на AliExpress. З 30 вересня смартфон Redmi Note 8 Pro з'явиться на Amazon. Конфігурація Redmi Note 8 Pro з подвоєним об'ємом флеш-пам'яті (128 ГБ) обійдеться у 269 євро.

Для порівняння, в Китаї ціна на Redmi Note 7 стартує з позначки 195 доларів, але в Китаї ціни на смартфони, як відомо, завжди нижчі, ніж в усьому іншому світі. Крім того, фактичні ціни на Redmi Note 8 Pro для Європи виявилися нижчими тих, що називали напередодні (259 і 289 євро відповідно), що не може не радувати, особливо з урахуванням того, що українські ціни зазвичай ще нижче європейських. До речі кажучи, у нас презентація Redmi Note 8 Pro очікується в перших числах жовтня цього року, ближче до дати стануть відомі та докладні умови випуску (ціна і точна дата початку продажів).

Redmi Note 8 Pro отримав екран діагоналлю 6,53 дюйма роздільною здатністю FullHD+, він займає 91,4% площі лицьової панелі та забезпечує захист від синьої частини спектра світла згідно з вимогами сертифікату TUV Rheinland. В основній камері встановлено чотири сенсори зображення, включаючи головний роздільною здатністю 64 Мп (максимальний дозвіл знімків становить 9248 х 6936 пікселів). В основі лежить ігрова SoC MediaTek Helio G90T, доповнена системою рідинного охолодження для стабільної роботи під максимальним навантаженням без зниження продуктивності протягом довгого часу. Також заявлені оптимізації на апаратному рівні, включаючи підтримку технології Mіravіsіon (автоматична адаптація картинки для забезпечення оптимальної продуктивності). Є мережевий сертифікат TUV Rheinland, який гарантує постійне і безперебійне підключення до мережі з мінімальною затримкою навіть в складних умовах.

Також Redmi Note 8 Pro оснащений дводіапазонним модулем Wi-Fi, інфрачервоним портом і модулем для безконтактних платежів NFC. Ємність акумуляторної батареї дорівнює 4500 мА-год, при цьому підтримується швидка зарядка потужністю 18 Вт.