Компанія перенесе випуск iPhone 13 / Ілюстрація REUTERS

У 2021-му Apple випустить смартфони серії iPhone 12S. Компанія перенесе випуск iPhone 13 на 2022 рік.

Про це повідомляє видання Gizchina.

Читайте такожЗМІ дізналися, що Apple почала розробку складаного iPhone

Відео дня

Як пише видання, заплановані на другу половину року смартфони будуть  відрізнятися від девайсів актуального покоління.

За словами інсайдерів видання, у зв'язку з цим Apple прийняла рішення відмовитися від назви iPhone 13, представивши у 2021 році серію пристроїв під назвою iPhone 12S.

Очікується, що девайси наступного покоління мають отримати зменшений екранний виріз під сенсор Face ID і дисплей з частотою оновлення 120 герц. Також всі смартфони лінійки отримають камеру з лідаром. Гаджети вийдуть з новим чіпом Apple A15 Bionic.

При цьому компанія збереже ту ж кількість пристроїв, що й у 2020 році. Ймовірно, Apple може випустити iPhone 12S, 12S mini, 12S Pro і 12S Pro Max.

Раніше авторитетний Інсайдер Мін-Чі Ко заявив, що нова лінійка смартфонів Apple вийде на ринок без затримок. Компанія врахувала пов'язані з релізом серії iPhone 12 проблеми, викликані пандемією коронавірусу, і має намір представити нове покоління точно в строк.

iPhone Xs

Останній смартфон від Apple, що має в найменуванні постфікс S, був анонсований у вересні 2018 року. Компанія випустила iPhone Xs, який, своєю чергою, виявився поліпшеною версією представленого у 2017 році iPhone X.

Новинки Apple