Прем'єра автомобіля відбудеться в жовтні 2019 року / фото carscoops.com

В Instagram опублікували шпигунські фотографії хетчбека Volkswagen Golf сьомого покоління, які були зроблені під час офіційної рекламної фотосесії. Прем'єра автомобіля відбудеться в жовтні 2019 року.

Читайте такожVolkswagen презентує новий кросовер у 2021 році: подробиці

Судячи із зображень, наступний Volkswagen Golf відрізнятиметься від нинішньої моделі збільшеним рельєфним капотом, зовсім інший оптикою, об'єднаною з вузькими радіаторними гратами, а також нижчою лінією даху, пише Autonews.

Відео дня

Що стосується салону, то в ньому буде мінімум аналогових кнопок і перемикачів. Новинка отримає повністю цифрову приладову панель, візуально об'єднану з великим тачскріном, укладеному в окремому блоці. Мультимедійна система зможе завантажувати оновлення з хмарного сховища.

В основу Volkswagen Golf ляже значно модернізована масштабована архітектура MQB, завдяки якій залежно від модифікації автомобіль стане легшим на 35-70 кілограмів. При цьому обсяг багажного відділення хетчбека зросте приблизно до 400 літрів.

фото carscoops.com

В моторну гамму увійде нове сімейство 1,5-літрових турбованих бензинових двигунів, а також дизель робочим об'ємом 1,5 літра, який замінить нинішні 1,6-літрові агрегати. Крім того, у восьмого Volkswagen Golf буде версія з гібридною силовою установкою з можливістю підзарядки акумуляторів від побутової електромережі.

Що стосується спортивних модифікацій моделі, то серед них буде варіант GTI з мотором потужністю близько 250 к. с., а також повнопривідна R-версія, віддача двигуна якої зросте до 350 кінських сил.