Реалізація програми президента Володимира Зеленського "Велике будівництво" і розвиток інфраструктури мають підтримку суспільства. 82% українців відзначають покращення стану доріг і збільшення кількості їх ремонтів. Про це свідчить дослідження Соціологічної групи "Рейтинг".

Опитування, в якому взяли участь 3 тисячі респондентів, демонструє динаміку оцінки стану доріг. Якщо у 2020 році 76% відзначали прогрес, то у 2021-му таких вже 82%.

Читайте також"Велике будівництво" Зеленського забезпечило комфортний проїзд до 40 заповідників та природних парків"За останній рік зросла кількість тих, хто вважає, що покращення доріг - заслуга президента, і зменшилася тих, хто вважає, що це заслуга місцевої влади", - зазначають соціологи.

Відео дня

Зокрема, 36% опитаних вважають, що якісні дороги є заслугою президента. Також 61% респондентів відзначають, що за Володимира Зеленського доріг ремонтують більше, ніж за Петра Порошенка.

"Порівнюючи всіх президентів, 41% вважають, що найбільше дороги ремонтувати за Зеленського. 9% – вважають, що це було в часи каденції Порошенка, 7% – Януковича, 7% – Кучми, 2% – Кравчука, і 1% – Ющенка", - уточнює дослідження.

Також опитані вказали, що під час президентства Володимира Зеленського став більш привабливим внутрішній туризм. 32% зазначили, що за останні два роки подорожували Україною з цією метою.

Крім того, зросла позитивна оцінка будівництва соціальної інфраструктури – 29% і безпеки на дорогах – 25%. 

Серед інших ініціатив президента Володимира Зеленського респонденти відзначили програму державної іпотеки: 46% позитивно ставляться до такої ініціативи, 40% – нейтрально.

Нагадаємо, представляючи національну програму "Велике будівництво", президент Володимир Зеленський заявив, що дороги повинні бути вітриною країни.