Новинка пропонується в 14 кольорах кузова / фото Nissan

Японська компанія Nissan представила нову версію популярної моделі Note, яка називається Nissan Note Aura.

Про це повідомляє Обозреватель і Авторевю із посиланням на прес-службу Nissan.

Відзначається, що автомобіль став черговим кроком на шляху реалізації фірмової стратегії Nissan NEXT, яка передбачає поступовий перехід всього модельного ряду на екологічно чисті силові агрегати й електротягу.

Екстер'єр Nissan Note Aura

Від базової моделі Nissan Note новинка відрізняється новим дизайном передньої панелі кузова, іншими бамперами і LED-світлотехнікою. Також авто отримало нову форму заднього спойлера і задніх ліхтарів, об'єднаних тонкою світлодіодною смужкою.

Новинка пропонується в 14 кольорах кузова, в тому числі є 5 двоколірних варіантів.

У стандартну комплектацію Nissan Note Aura входять 17-дюймові диски оригінального дизайну.

Читайте такожTesla почала поставки найшвидшої і найдорожчої моделі (фото, відео)

Інтер'єр Nissan Note Aura

Також Aura отримала нові кольори і варіанти оформлення інтер'єру.

Початкова комплектація Aura за насиченістю обладнанням відповідає топ-версії звичайного Nissan Note.

Покупцям доступні комбінована тканинна обробка "під твід" зі вставками зі шкірозамінника або високоякісна натуральна шкіра з особливим малюнком.

Для оздоблення приладової панелі і центральної консолі використовуються декоративні панелі з дерева, а карти дверей, передній підлокітник і верхня частина торпеди оздоблені тканиною.

У базовій комплектації встановлена аудіосистема, створена в кооперації з Bose, а за додаткову плату можна замовити її "просунуту" версію Personal Plus із парою динаміків в торцях підголівника переднього пасажира.

Новинка має поліпшену шумо- і звукоізоляцію завдяки використанню додаткових ізоляційних матеріалів, а також товстішому склу на передніх дверях.

Двигун Nissan Note Aura

Note Aura буде доступна як з переднім приводом, так і з повнопривідною версією 4WD.

В системі e-Power бензиновий 1,2-літровий мотор (82 к.с.) використовується виключно як генератор і не має зв'язку з колесами.

Передньопривідна версія оснащена 136-сильним тяговим електромотором, що видає 300 Нм крутного моменту.

У версії 4WD авто має ще один електродвигун (68 к.с., 100 Нм), який знаходиться ззаду і приводить у рух свою пару коліс, працювати він може у всьому діапазоні швидкостей.

Вартість новинки в Японії стартує з $23705, а повнопривідний варіант із шкіряним салоном оцінюється в $26900. Старт продажів на внутрішньому ринку очікується восени.

Вас також можуть зацікавити новини