Кеті Перрі / скріншот

Відома співачка Кеті Перрі випустила кліп на пісню Electric, де одним з дійових осіб виявився покемон Пікачу. Трек увійде до збірки Pokémon 25: The Album, який вийде восени.

Пісня, як і майбутня платівка присвячені 25-річчю ігрової серії Pokémon, пише журнал Rolling Stone.

Кліп Кеті Перрі Electric

За сюжетом Кеті Перрі разом з Пікачу гуляє на Гаваях, згадуючи минуле. У кліпі також показана молодша версія Пікачу – Пічу.

"Коли під час туру Японією я відвідала Pokémon Café, то відчула ностальгію за молодістю. Тому, коли мене запросили взяти участь у святкуванні 25-річчя, я була у повному захваті", – говорить Кеті Перрі.

Раніше у святкуванні ювілею серії Pokémon взяли участь репер Post Malone та чотириразовий володар «Латинської Греммі» Джей Бальвін.

Про серію Pokémon

  • Перші ігри в серії вийшли у 1996 році. Це були Pokémon Red і Blue (червона і синя версія) для портативної консолі Game Boy.
  • Ігри про кишенькових монстрів швидко здобули популярність і поклали початок величезній франшизі, яка пізніше потрапила до Книги рекордів Гіннеса.
  • Вже через рік після дебютної гри за мотивами серії вийшов аніме-серіал. А в 2019 році випустили повнометражний фільм "Детектив Пікачу" з Райаном Рейнольдсом у головній ролі.