Поки один керує плотом, другий повинен відстрілюватися від ос / скріншот

Кооперативний пригодницький екшен It Takes Two розійшовся тиражем у 2 мільйони копій – лише за 2,5 місяці після релізу.

Про це розробники зі студії Hazelight повідомили на своїй сторінці в Твіттері.

"Ми просто вражені тією пристрастю, яку ви, чудові люди, проявили до нашої гри. І ми дуже раді бачити так багато шанувальників кооперативних ігор", – написали в Hazelight.

Голова студії Юсеф Фарес додав, що 2 мільйони проданих копій означають, що у гру зіграло вже 4 мільйони осіб. Оскільки It Takes Two можна пройти виключно в кооперативі, то другому гравцеві не потрібно купувати гру. Досить, щоб екшен придбав лише хтось один.

Загалом для кооперативної гри такі продажі є хорошим показником. It takes Two вийшов 26 березня на ПК і консолях, отримавши 9 балів з 10 від УНІАН. На агрегаторі Metacritic у екшену 88 балів від критиків та 9 балів від гравців. А в цифровому магазині Steam у гри 95% позитивних відгуків на основі 27 тисяч користувальницьких рецензій.

Трейлер It Takes Two

Детальніше про It Takes Two

  • Пригодницька гра It Takes Two поєднує в собі багато жанрів – від платформера і головоломки до шутера і файтинга.
  • Сюжет розповідає про Коді та Мей – подружжя на межі розлучення. Їх дочка Роуз сильно переживає через важкі стосунки батьків. Одного разу дівчинка випадково перетворює Коді і Мей на ляльок. Щоб розчаклувати себе, герої будуть змушені пройти безліч складних випробувань, які перевірять на міцність не лише їхні стосунки, а й вміння гравців.