1 липня гру Space Jam: A New Legacy отримають передплатники Game Pass Ultimate / скріншот з трейлера

Компанія Microsoft спільно з кіностудією Warner Bros. представила геймплейний трейлер гри за мотивами фільму "Космічний джем 2". Тайтл в жанрі бітемап отримав назву Space Jam: A New Legacy The Game.

Вже першого 1 липня гра стане доступна передплатникам сервісу Game Pass Ultimate, а 15 липня, одночасно з виходом в прокат другої частини фільму, гру отримають всі користувачі консолей Xbox.

Трейлер Space Jam: A New Legacy The Game

Читайте такожКращі фільми 2021 року: що подивитися з кіноновинок, які вже вийшли

Цікаво, що Space Jam: A New Legacy The Game була створена з урахуванням запиту гравців. У грудні минулого року Microsoft на сайті Xbox поцікавилася у користувачів, яку саме гру за мотивами майбутньої стрічки вони хочуть побачити. У підсумку компанія прислухалася до слів геймерів з Індії та США, які запропонували створити бітемап в дусі класичних аркад 90-х років.

Над Space Jam: A New Legacy The Game працювала студія Digital Eclipse. У грі будуть представлені як класичні персонажі Looney Tunes, наприклад, Багз Банні, так і знамениті баскетболісти, серед яких Леброн Джеймс. Також відомо, що Space Jam: A New Legacy можна буде пройти в кооперативі.

На честь релізу Microsoft представила три геймпада для консолей Xbox в стилістиці майбутнього фільму. Контролери отримали назву Tune Squad, Goon Squad і Serververse. Вони коштуватимуть $70.

Контролери Xbox

Про фільм "Космічний джем: Нові легенди"

Друга частина фільму "Космічний джем" з підзаголовком "Нові легенди" вийде в український прокат 15 липня. У стрічці Леброн Джеймс об'єднається з персонажами мультфільмів, щоб перемогти лиходіїв у баскетбольному матчі.

Трейлер фільму "Космічний джем: Нові легенди"