Перший кадр з серіалу The Last of Us / фото twitter.com/Naughty_Dog

Сьогодні, 26 вересня, в "День The Last of Us" (в цю дату в світі гри стався спалах епідемії) розробники зі студії Naughty Dog показали перший кадр з майбутнього серіалу за мотивами постапокаліптичного екшену.

Крім того, студія розкрила подробиці мультиплеєра The Last of Us Part II. За словами розробників, у них амбітні плани, для реалізації яких потрібно більше часу. Про проект розкажуть докладніше тоді, коли він буде готовий. А зараз команда розширює штат і займається пошуком нових співробітників для мультиплеєра сиквела.

Також в Naughty Dog анонсували випуск фігурки Джоела і платівки The Last of Us Part II: Covers and Rarities з піснями із сиквела у виконанні Троя Бейкера, який зіграв Джоела та Ешлі Джонсон (Еллі). Альбом також буде доступний й на стрімінгових сервісах.

Відео дня
Фігурка Джоела / фото Naughty Dog
Альбом The Last of Us Part II : Covers and Rarities / фото Naughty Dog

Серіал The Last of Us – сюжет і актори

  • Екранізація гри показує світ, де стався спалах епідемії мутованого гриба-паразита, що перетворює людей на зомбі. У центрі сюжету досвідчений цинічний контрабандист Джоел, який втратив дочку на зорі пандемії. Тепер йому належить перевезти через всю країну зухвалу дівчинку Еллі, у якої імунітет до паразита.
  • Ролі Джоела та Еллі виконують Педро Паскаль і Белла Рамзі відповідно. Ці актори вже знімалися разом в іншому успішному серіалі від HBO – "Грі престолів".
  • Шоураннером екранізації виступив Крейг Мейзін, який створив серіал "Чорнобиль". У виробництві також бере участь автор оригінальної гри – голова студії Naughty Dog Ніл Дракманн.
  • Зйомки шоу проходять в Канаді. HBO планує витратити на виробництво першого сезону серіалу $200 мільйонів.