Рембо додадуть в Call of Duty: Warzone 20 травня / фото screenrant.com

Видавництво Activision офіційно підтвердило, що в Call of Duty: Warzone з'явиться Рембо. Культового героя бойовиків у виконанні Сильвестра Сталлоне додадуть до гри 20 травня.

Про це компанія повідомила у Твіттері.

Раніше Activision тільки натякала на появу Рембо у грі. Тиждень тому автори опублікували дані гравця під ніком SURVIVORJOHN# 1009062 (Джон, який вижив), на рахунку якого 552 вбивства, 0 смертей, 5 ігор і 5 перемог за 7 годин. Фанати прийшли до висновку, що це занадто неймовірна статистика для реальної людини, і здогадалися, що SURVIVORJOHN – це Джон Рембо. Про нього було знято 5 фільмів, які тривають загалом 7 годин. А цифра 552 – це кількість ворогів, враховуючи тих, що залишилися за кадром в передісторії, яких Рембо вбив у фільмах.

Після цього компанія також натякнула на появу у грі Джона Макклейна, головного героя фільму "Міцний горішок", в якому зіграв Брюс Вілліс.

Call of Duty: Warzone

  • Умовно-безкоштовний багатокористувацький онлайн-шутер Call of Duty: Warzone вийшов у березні 2020-го і одразу став дуже популярним. Вже через рік після релізу аудиторія гри перевалила за позначку у 100 мільйонів користувачів.
  • У грі 150 осіб б'ються один з одним поки не залишиться останній, що вижив у битві. Після першої смерті гравець потрапляє в ГУЛАГ, де йому належить битися з іншим користувачем на спеціальній арені за право повернутися у бій.
  • Зіграти в Call of Duty: Warzone можна на ПК, PS4, Xbox One та консолях нового покоління.