Аудиторія Call of Duty: Warzone перевищила позначку в 100 мільйонів користувачів / скріншот

Студія Raven Software відзвітувала про боротьбу з недобросовісними гравцями, що використовують спеціальні програми для отримання нечесної переваги у грі.

Читайте такожШахраї в іграх. Кому вигідне існування читерів, і чому з ними марно боротися

Так недавно в багатокористувацькому шутері Call of Duty: Warzone розробники забанили понад 30 тисяч чітерів. А загальна кількість заблокованих читерів перевищила позначку у 500 тисяч осіб.

Відео дня

Раніше в студії підкреслювати, що відчувають "нульову терпимість до чітерів". Вже через півтора місяця після релізу гри розробники забанили 70 тисяч недобросовісних користувачів.

Нагадаємо, минулого тижня стало відомо, що у Call of Duty: Warzone додадуть двох героїв бойовиків 80-х: Сильвестра Сталлоне в ролі Джона Рембо та Брюса Вілліса в образі Джона МакКлейна з фільму «Міцний горішок».

Про Call of Duty: Warzone

  • Умовно-безкоштовний багатокористувацький онлайн-шутер Call of Duty: Warzone вийшов у березні 2020 року і одразу став дуже популярним. Вже через рік після релізу у Warzone зареєструвалося понад 100 мільйонів осіб.
  • У грі 150 осіб б'ються один з одним поки не залишиться останній, що вижив в битві. Після першої смерті гравець потрапляє до ГУЛАГу, де йому належить битися з іншим користувачем на спеціальній арені за право повернутися в бій.
  • Завантажити Call of Duty: Warzone можна на ПК, PS4, PS5, Xbox One та Xbox Series X.