Геймпади DualSense в новому забарвленні / фото blog.playstation.com

Sony презентувала нові геймпади DualSense для консолі PlayStation 5 – у чорному та червоному кольорі. Вони надійдуть у продаж з червня 2021 року.

Про це компанія повідомила у блозі PlayStation.

«Ми завжди прагнемо придумувати дизайн, який здатний здивувати і викликати естетичну насолоду у гравців. Ми дуже акуратно підбирали кольори. Ми хотіли, щоб вони доповнювали один одного і зберігали дух оригінального контролера DualSense і консолі PS5, тому вирішили зупинитися на тематиці "галактики", оскільки це здалося нам органічним розвитком дизайну оригінальної PS5 та її аксесуарів», – говорить дизайнер Лео Кардосо.

Ще один дизайнер Sony, Сатосі Аоягі повідомив, що кольори кнопок контролера та інші елементи також було адаптовано до нових кольорів.

Користувачі очікують, що слідом на геймпадами Sony покаже й нові забарвлення для самої консолі. Інші компанії вже намагалися випускати свої варіанти кольорів для знімних панелей PlayStation 5, але Sony всіляко їм перешкоджала. Очевидно, що японський консольний гігант самостійно планує випускати такі панелі. Однак за пів року з моменту запуску нового покоління, ніяких анонсів не було.

Трейлер DualSense Cosmic Red & Midnight Black

Нагадаємо, що з 12 листопада 2020-го по 31 березня 2021 року було продано понад 7,8 мільйона PlayStation 5. Це на 200 тисяч пристроїв більше, ніж було продано PS4 за перших два квартали після старту продажів у 2013-му році.