Раніше Рембо потрапив у гру Mortal Kombat / скріншот

В умовно-безкоштовної багатокористувацької гри Call of Duty: Warzone може з'явитися Рембо – персонаж Сильвестра Сталлоне з однойменного бойовика.

На це натякнули автори гри у Твіттері.

Розробники опублікували статистику гравця під ніком SURVIVORJOHN#1009062 (Джон, що вижив), у якого 552 вбивства, 0 смертей, 5 ігор і 5 перемог за 7 годин. Фанати вирішили, що це занадто неймовірна статистика для реального гравця, і швидко здогадалися, що SURVIVORJOHN – це Джон Рембо. Про цього персонажа було знято 5 фільмів, які тривають в цілому близько 7 годин. А цифра 552 – це кількість ворогів, включаючи тих, що залишилися за кадром в передісторії, яких Рембо вбив у фільмах.

Відео дня
Статистика "гравця" SURVIVORJOHN у Warzone / фото twitter.com/CallofDuty

Коли саме Рембо додадуть до гри, не повідомляється. Самі розробники на цей момент не підтвердили здогадки фанатів.

Нагадаємо, раніше Рембо став гостьовим персонажем файтинга Mortal Kombat.

Детальніше про Call of Duty: Warzone

  • Call of Duty: Warzone – це умовно-безкоштовний багатокористувацький онлайн-шутер в жанрі "королівська битва" з п'ятьма унікальними ігровими режимами.
  • У Warzone 150 гравців борються один з одним, щоб стати останнім, хто вижив у битві. Після першої смерті гравець потрапляє в ГУЛАГ, де йому належить битися з іншим користувачем на спеціальній арені за право повернутися в бій.
  • Через рік після релізу аудиторія Call od Duty: Warzone перевищила позначку у 100 мільйонів користувачів.