Valkyria Revolution / фото Deep Silver

В PlayStation Store несподівано почалася роздача рольового екшену Valkyria Revolution і всіх доповнень до нього. Отримати гру безкоштовно можуть користувачі PS4 та PS5. Підписка PS Plus для цього не знадобиться.

Видавець Deep Silver та компанія Sony ніяк не пояснили з чим пов'язана ця роздача. Однак Valkyria Revolution стала безкоштовною, як в українському, так і в європейському PS Store. Як довго триватиме акція – невідомо.

Оновлення

Незабаром після початку роздачі з PS Store прибрали сторінку з грою. Однак доповнення до неї залишилися безкоштовними. Скоріш за все Valkyria Revolution потрапила до роздачі помилково.

Трейлер Valkyria Revolution

Детальніше про Valkyria Revolution

  • Рольовий екшен Valkyria Revolution є спін-оффом серії Valkyria Chronicles. Гра розповідає про елітний загін Vanargand, який повинен перемогти сили зла, що вирішили знищити країну.
  • Гравцеві належить керувати загоном з чотирьох бійців з різними здібностями, і вести тактичні бої в реальному часі.
  • Valkyria Revolution вийшла у 2017 році, і отримала посередні оцінки, як від гравців, так і від преси. На агрегаторі Metacritic у рольового екшену 54 бали від ЗМІ та 5,8 бала від користувачів.

Нагадаємо, що до 15 травня в PS Store у межах акції PlayAtHome проходить безкоштовна роздача постапокаліптичного бойовика Horizon Zero Dawn з доповненням The Frozen Wilds.