У мережі повідомили, що в Макіївці тіла жертв коронавірусу звозять на територію покинутого супермаркету / фото t.me/donetch

У захопленому бойовиками "ДНР" місті Макіївка (знаходиться під Донецьком) тіла людей, які померли від коронавірусу COVID-19, тимчасово зберігають у холодильних камерах покинутого супермаркету.

На територію маркету періодично в'їжджають авто швидкої допомоги та вантажні машини, повідомляє Telegram-канал "donetchanyn", посилаючись на відомості власного джерела.

За його даними, тіла померлих від коронавірусу зберігають у камерах, які раніше використовували для виробництва ковбаси.

Відео дня

"...було прийнято рішення використовувати морозильні камери (супермаркету – Ред.)... для тимчасового зберігання трупів людей померлих від COVID-19... Всього там чотири камери, досить місткі", – наголошується на каналі.

У мережі з'явилася інформація, що в Макіївці тіла жертв COVID-19 звозять на територію покинутого супермаркету / фото t.me/donetch

Скріншот

Нагадаємо, у березні минулого року розпочалася пандемія COVID-19.

За даними так званого "МОЗ ДНР", станом на 18 жовтня в псевдореспубліці коронавірус діагностували у 75 545 осіб, померли 5 857 пацієнтів, а одужали – 57 969.

Раніше – 12 числа, журналісти дізналися, що в Донецьку ситуація з кількістю жертв коронавірусу погіршилася настільки, що у морзі закінчилися місця, і тіла "поселили" в наметі на вулиці.