Як правило, службовий роман ні до чого доброго не призводить. Але ж ти - виняток, так що турбуватися нема про що.

Пропонуємо кілька нюансів, які варто врахувати, щоб ваш любовний зв'язок на роботі був у задоволення, пише Maximonline.

  • Розмір

У службовому романі важливий не стільки розмір достоїнств, скільки розмір фірми. У колективі з трьох чоловік такий роман тут же перетвориться в любовний трикутник, катети якого будуть робити один одному гидоти, а гіпотенуза страждати.

Відео дня

Читайте такожДотримуйся правил гри: топ-7 порад службового роману

Краще, якщо співробітників чоловік двісті і ваш з об'єктом пристрасті відділи не пов'язані спільною справою. Як, наприклад, відділ планування та відділ продажів. І боронь тебе мозок заводити роман з дівчиною, що сидить за сусіднім столом, — цей варіант приречений. Адже в разі розриву (тобто в 99,9% випадків) ви все одно будете зустрічатися щодня і з огидою проводити разом кращі роки.

  • Швидко і повільно

Як стверджує лікар-психолог Ірина Люб'язнікова, співробітників не треба водити по дорогих ресторанах і пускати пил в очі для створення образу багатого мачо, вона і так все про тебе знає. І про дружину теж. Так само і тобі відомий рівень її запитів і діаметр кола інтересів. Тому урочисту частину можна скоротити або взагалі все зробити за якихось півгодини в другій серії корпоративної вечірки. Бо флірт будь-якого ступеня тяжкості на такій вечірці вважається нормальним явищем, ніхто і не здогадається, що у вас службовий роман (в тому числі і сама дівчина).

З іншого боку, через те, що вона все одно нікуди не дінеться, процес залицяння можна розтягнути року на півтора-два.

  • Безвідмовно

Невдала спроба спокусити колегу, чию привітність ти неправильно інтерпретував, породить незручність і в ваших робочих відносинах. Щоб упевнитися, що об'єкт відповість взаємністю, поспілкуйтеся в соцмережах. Так ви обидва дізнаєтеся про взаємність і без зайвих нервів приступите до офлайн-дій. В іншому випадку твій вибір залишиться таємницею, і ти зможеш сміливо переключитися на інші кандидатури.

  • Конспірація

"Нічого не кажіть колегам!" - благає психолог Григорій Павловський. І правильно робить. Не надсилайте один одному імейли і не залишайте повідомлення на автовідповідачі. А якщо вам з дівчиною так необхідно один з одним спати, робіть це в ніч перед вихідними, щоб колеги не спостерігали потім весь день ваші Сонні обличчя і покусані в декількох місцях шиї. Деякі закохані люблять приходити і йти разом, взявшись за руки і стрибками, як в сповільненій зйомці. Це теж може їх видати.

Стосунки: що варто знати