Навіть приготування найпростішої піци на пару з коханим може стати напрочуд захоплюючим заняттям / фото: ua.depositphotos.com

Похід в улюблене кафе або спільний перегляд телевізора з поїданням піци? Спробуйте альтернативні способи провести час з коханою людиною.

Пропонуємо 7 варіантів для вашого уїк-енду, серед яких ви неодмінно знайдете той, що буде вам обом до душі, зробивши ваші вихідні незабутніми і як ніколи романтичними, а стосунки - більш міцними і пристрасними, пише Elle.ua.

  • Кулінарний поєдинок

Їжа - справжнісінька зброя спокушання. Простір для імпровізацій обмежений тільки Вашою фантазією: можна влаштувати кулінарний поєдинок, погодувати один одного з зав'язаними очима, удвох навчитися готувати алкогольні коктейлі або затіяти вечір національної кухні... Навіть приготування найпростішої піци на пару з коханим може стати напрочуд захоплюючим заняттям, яке вас неодмінно зблизить.

Відео дня
  • Урок танців

Танці, на думку деяких психологів, варто зробити основою терапевтичних занять для сімейних пар. Саме в танці ми вчимося відчувати настрої і імпульси один одного, заново звикаємо довіряти чоловікові, дозволяємо йому вести і бути лідером. Навіть якщо ви твердо переконані, що геть позбавлені почуття ритму і пластики, не полінуйтеся і знайдіть у всій різноманітності стилів ту музику, під яку ваше тіло саме просить руху. Визначившись зі стилем, беріться за пошуки школи.

  • Пейнтбол або стрільба з лука

Хочете відчути себе містером і місіс Сміт, тоді вирушайте за порцією адреналіну в найближчий тир або на матч з пейнтболу: ви здивуєтеся тому, скільки драйву може подарувати пам пара-трійка годин, проведених в образі безстрашного снайпера.

  • Стрибок з парашутом

Цей варіант не для людей зі слабкими нервами, однак якщо ви зважитеся на таку авантюру удвох, то подаруйте один одному враження, здатні по драйву конкурувати з найпристраснішим сексом. 

Піша прогулянка - найдешевший варіант / фото ua.depositphotos.com
  • Піша прогулянка

Найдешевший варіант, який, правда, вимагає ретельної підготовки, але може виявитися ідеальним способом провести день удвох: головне - вибрати маршрут на свій смак. Його ви можете або скласти самі, або вибрати слушний варіант з безлічі вже спланованих екскурсій. Ви будете здивовані, як багато нових місць відкриєте в такому, здавалося б, давно знайомому місті.

  • Спа день

Навіть якщо ваш чоловік серед переконаних аскетів, спільний СПА-день напевно припаде йому до душі: спільне купання в джакузі, півторагодинний масаж і серія масок, пілінгів і обгортань дозволять вам уявити себе відвідувачами екзотичного курорту. Підсумок - позбавлення від стресу, безсумнівна користь для здоров'я плюс романтична атмосфера і можливість по-справжньому насолодитися часом, проведеним удвох.

  • Фотосесія

Найромантичніший і захопливий варіант фотозйомки для закоханої пари-створення лав-сторі: зазвичай її готують до весільних урочистостей, але хто сказав, що вона неодмінно повинна бути присвячена одруженню? Захопливий процес планування історії, вибору декорацій, костюмів і власне зйомки під керівництвом талановитого фотографа стане приводом приміряти незвичайні образи і показати самостійно придуманий сюжет в знімках, якими захочеться милуватися знову і знову.

Фантазуйте і експериментуйте - тоді ваші стосунки будуть наповнені яскравими подіями і приємними спогадами.

Вас так само можуть зацікавити новини