Щоб спокусити чоловіка в зовнішності жінки повинен бути натяк на пристрасність / фото ua.depositphotos.com

Чоловіки люблять очима, а жінки готові піти на багато що, щоб завоювати свого обранця: робити розкішні зачіски, карколомні манікюр і педикюр, ну і звичайно ж освоїти техніку макіяжу.

Як стверджують візажисти, щоб сподобається чоловікові, необов'язково фарбувати губи червоним кольором помади. Досить знати кілька головних прийомів в мейк-апі, які подобаються чоловікам.

  • Чорні стрілки

Багато чоловіків божеволіють від чорних і акуратних стрілок. З рівним тоном шкіри і чорними стрілками на повіках ви точно зможете завоювати свого чоловіка.

  • Однотонна шкіра обличчя

Не всі жінки можуть похвалитися здоровою і рівною шкірою обличчя. Але це не означає, що ви не зможете завоювати свого чоловіка. Досить скористатися якісним BB-кремом, який вирівняє тон обличчя, робить шкіру сяючою і здоровою. Недосконалості краще точково маскувати за допомогою коректорів або консилерів. Але ніяких щільних тональних засобів!

  • Натуральні відтінки в макіяжі

Майже багатьох чоловіків приваблюють жінки, які використовують натуральні відтінки косметики. Підкреслюйте повіки натуральними тінями: нюдовими, пудрово-рожевими або персиковими. Якщо хочете спокусити чоловіка, тоді ніяких яскравих тіней для повік! 

  • Ніжні smoky eyes

Димчастий макіяж - один з найбільш спокусливих на думку чоловіків (хоча навряд чи хтось із них зможе визначити його). Однак він досить темний, і не кожна жінка готова виходити на вулицю в зухвалому образі. Можна замінити темно-сірі і чорні відтінки тіней на більш м'які і благородні – золотисто-оливкові. Для цього вам знадобляться тіні трьох близьких відтінків - від зовсім світлого до темного.

  • Природний колір губ

Деяким чоловікам подобаються жінки з червоною помадою, але в основному вони вважають кращими натуральні і природні кольори. Можна просто підкреслити губи за допомогою живильного бальзаму.

Читайте такожЛегко і швидко: експерти назвали правила службового роману

  • Натуральні і акуратні брови

Чоловікам подобаються в жінках натуральні брови. Звичайно це не означає, що не потрібно їх вищипувати. Необхідно регулярно доглядати за їх формою.

  • Легке сяяння шкіри

Чоловіки буквально божеволіють, коли у жінок шкіра обличчя в буквальному сенсі сяє. А домогтися такого світіння можна за допомогою хайлайтера.

Не забудьте і про рум'янець. Найкраще якщо його відтінок буде рожево-бежевим, нанесіть його на вилиці, на перенісся і під підборіддя. Так, ви додасте особі ефект скульптурності.

Природність - ось що приваблює чоловіків. Однак це, звичайно, не означає, що ходити потрібно взагалі без макіяжу. Головне в цій справі не переборщити!

Раніше УНІАН писав, як вранці швидко привести себе в порядок.

Вас так само можуть зацікавити новини