REUTERS

У світі вирує епідемія коронавірусу COVID-19, в Україні та інших країнах світу запроваджено жорсткий карантин. Станом на 14:00 26 березня в усьому світі зафіксовано 487 648 випадків зараження, 22 030 випадків виявилися летальними. Водночас 117 749 інфікованих одужали. Найбільше смертей зафіксовано в Італії - тут від коронавірусу загинуло 7 503 особи.

Читайте такожУ світі від коронавірусу померло вже понад 20 тисяч осіб

Коронавірус в Україні

В Україні зафіксовано 156 випадків коронавірусної хвороби COVID-19.

Відео дня

За даними ЦГЗ, станом на 10:00 26 березня в Україні 156 лабораторно підтверджених випадків COVID-19, з них 5 летальних, 1 пацієнт одужав та вже виписаний з лікарні. За добу було зафіксовано 43 нові випадки.

Коронавірус у світі Україні: що важливо знати 26 березня 2020

У Харкові шукають 10 осіб, які відмовилися дотримуватися самоізоляції

У Харкові правоохоронці шукають 10 осіб, які надали про себе невірні дані і фактично відмовилися дотримуватися вимог самоізоляції.

В Україні зняли заборону на ряд видів діяльності під час карантину: кому дозволили працювати

В Україні зняли заборону з оптової торгівлі харчовими продуктами, торгівлі ветеринарними препаратами, здійснення ветеринарної практики, продаж кормів, пестицидів і агрохімікатів, насіння та посадкових матеріалів.

Хворих на коронавірус примусово відправлятимуть у лікарні в разі відмови від госпіталізації

Уряд ухвалив постанову, згідно з якою за рішенням санітарного лікаря поліція має забезпечувати примусову госпіталізацію інфікованої коронавірусом людини.

У Києві зросла кількість інфікованих коронавірусом

У Києві зареєстровані ще шість випадків захворювання на коронавірус. Кількість киян, що захворіли на COVID-19, зросла в місті до 40 осіб.

Читайте також: