У Києві невідомі вкрали з "евробляхи" 300 тисяч гривень / фото dtp.kiev.ua

У Солом'янському районі Києва, на перетині вулиць Лобановського і Головка, невідомі пограбували автомобіль в еврономерами.

Грабіжники розбили вікна машини і витягли з салону 300 тисяч гривень, повідомляє dtp.kiev.ua.

Повідомляється, що злодії були на сірому Volkswagen Jetta 2008 року випуску з номерами АА48ХХНВ, проте у коментарях під постом відзначають, що ці номери несправжні, на них зареєстровано зовсім інший автомобіль.

Відео дня
Злодії розбили вікна і витягли гроші з салону / фото dtp.kiev.ua

В коментарях також жартують: "Ці 300 тисяч були відкладені на розмитнення?", "А ви кажете, що у "евроблях" грошей немає", "Їхав на митницю".

Читайте також«Євробляхери» залишають свої авто за кордоном, аби не платити мито та заставу (відео)

Як повідомляв УНІАН, 25 листопада набули чинності закони України про внесення змін до Податкового та Митного кодексів про зниження акцизу на легкові автомобілі та посилення контролю над переміщенням і використанням автомобілів на іноземній реєстрації.

З дня набрання чинності законом вводиться 90-денний пільговий період дії ставки 0,5 для розрахунку ставки податку за розмитнення на раніше ввезені автомобілі. Однак особа, яка ввезла в Україну автомобіль у режимі транзиту або в режимі тимчасового ввезення, не зможе передати його у володіння, користування або розпорядження іншим особам.