На думку оперативників, «мінер» використав класичний дипломат, щоб виглядати більш інтелігентно / ілюстрація / uk.wikipedia.org

У Києві в суботу, 29 червня, під час патрулювання території Маріїнського парку біля Верховної Ради затримали «закладника» з чорним дипломатом амфетаміну.

Про це повідомляє «Страна», посилаючись на свої джерела.

Поліцейські звернули увагу на поведінку громадянина, який з дипломатом в руках то присідав, то вставав під час пересування парком. Побачивши патрульну автівку, чоловік почав тікати.

Відео дня

Читайте такожУ Києві затримали двох чоловіків із кокаїном на понад 5 мільйонів гривень (фото)

Як виявилося, затриманий робив у парку так звані наркотичні «закладки» для своїх «покупців». У дипломаті виявилося близько двох десятків пакунків з таблетками, за зовнішнім виглядом схожими на амфетамін.

На думку оперативників, «мінер» використав класичний дипломат, щоб виглядати більш інтелігентно і відсіяти підозри правоохоронців.

Затриманого доставили в місцеве управління поліції для оформлення матеріалів. Відповідно до ч. 1 ст. 307 КК України ("Незаконний збут наркотичних речовин), йому загрожує до 8 років в'язниці.

Як повідомляв УНІАН, у Києві міліція викрила зловмисників на збуті заборонених пігулок під виглядом засобів для схуднення.