За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження / фото Нацполіції в Сумській області

На Сумщині в дорожньо-транспортній пригоді троє людей загинули, ще двоє були травмовані.

Читайте такожНа Харківщині прикордонники зі стріляниною зупинили контрабандистів (фото, відео)

Як повідомила кореспонденту УНІАН начальник відділу комунікацій Головного управління Нацполіціі в Сумській області Ельвіра Біганова, повідомлення про ДТП надійшло до правоохоронців від бригади «швидкої допомоги» 9 серпня о 18.52.

Відео дня

На місце аварії виїжджала слідчо-оперативна група, керівництво ГУ НП.

«За попередніми даними, сталося лобове зіткнення автомобіля Mercedes Vito, за кермом якого був житель м. Ромни Сумської області, 1983-го року народження. Він і його пасажир із численними травмами були доставлені в лікарню. Три людини, які були в іншому автомобілі ZAZ Lanos, загинули. Це водій 1971 р. н., чоловік 1940 р. н. і жінка 1946 р .н. Всі жертви – жителі міста Охтирка Сумської області», – зазначила Біганова.

фото Нацполіції в Сумській області

За її інформацією, за фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило загибель кількох осіб) Кримінального кодексу України.

Тим часом у Facebook родичка загиблих Людмила Колісниченко-Фесенко повідомила, що в ДТП загинули члени однієї родини.

«Друзі, вчора ввечері по дорозі з Сум сталася жахлива аварія, яка забрала життя трьох моїх родичів, дядька, бабусі і дідуся. Якщо хтось став свідком, дуже прошу, напишіть мені, важлива будь-яка інформація», – йдеться у повідомленні.