od.npu.gov.ua

Як повідомляє Головне управління поліції в Одеській області, викравши упаковки з сосисками для гриля, булочки, а також обладнання для приготування хот-догів з закусочної «Французький хот-дог», чоловік разом з невстановленою поки слідством особою не припинили свої злочинні дії, а продовжили здійснювати крадіжки у магазині

Проникнувши в приміщення магазину, зловмисники викрали комп'ютерну техніку та інше майно.

Своїми діями вони завдали збитків на загальну суму понад 46 тисяч гривень.

Відео дня

В ході проведення слідчо-оперативних заходів, працівники поліції почали відпрацьовувати осіб, схильних до вчинення даного виду злочинів та осіб, раніше засуджених за аналогічні злочини.

Читайте такожУ центрі Одеси пройшов "ШаурМарш" проти закриття кіосків фастфуду (фото)

Були переглянуті записи з камер відеоспостереження. Інформація з камер допомогла правоохоронцям викрити злочинців.

22-річний житель села Броска раніше вже мав проблеми з законом, тричі був судимий і на даний час в Ізмаїльському міськрайонному суді стосовно чоловіка знаходиться обвинувальний акт у кримінальному провадженні.

Заперечувати свою участь у крадіжках він не став, повністю визнав свою вину у скоєному. Особа другого учасника встановлюється співробітниками поліції.

На досудовому слідстві були зібрані всі докази вини зловмисника. Слідчий повідомив йому про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч.3 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Ізмаїльським міськрайонним судом підозрюваному обрано запобіжний захід - тримання під вартою. Обвинувальний акт відносно фігуранта направлено до суду.

Чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до 6 років.

od.npu.gov.ua