rv.npu.gov.ua

Як повідомляє Головне управління поліції в Рівненській області, 14 вересня близько 17:15 між селами Грушвиця та Зелений Гай на автодорозі «Київ - Чоп» зіткнулися автомобілі Renault Master та ВАЗ-217030.

Слідчо-оперативна група на місці встановила, що 36-річний львів’янин, керуючи Renault та рухаючись у напрямку Рівного, не врахував дорожньої обстановки, не вибрав безпечної швидкості руху і виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з ВАЗом, який належить районному відділу освіти Радивилівської райдержадміністрації.

Читайте такожВстановлені особи всіх загиблих у Миколаєві шляховиків та водія BMW, що їх збив (відео)

Відео дня

У результаті ДТП водій легковика, 48-річний мешканець села Балки, водій відділу освіти Радивилівської РДА, та 43-річна пасажирка, заступник голови райдержадміністрації, загинули на місці.

Ще одна 38-річна пасажирка ВАЗа - головний бухгалтер Радивилівської РДА - від отриманих травм померла в реанімаційному відділенні Рівненської центральної районної лікарні.

50-річну начальника служби у справах дітей доставили до медзакладу з потлітравмою, лікарі оцінюють її стан як стабільно важкий.

Водій Renault Master отримав незначні забої, медики швидкої надали йому допомогу на місці події.

Читайте такожБіля Рівного сталася кривава ДТП: загинули двоє дітей та водій (фото, відео)

За попередньою інформацією він був тверезим.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб, за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України відкрито кримінальне провадження.

Слідчі затримали 36-річного водія Renault в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Триває досудове розслідування.

rv.npu.gov.ua