военный / Фото УНИАН

Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Харківщини в Facebook.

"18 вересня, близько 22 години, до Управління патрульної поліції в місті Харкові надійшло повідомлення про те, що 18 вересня 2016 з військової частини, розташованої за адресою селище Проходи Дергачівського району Харківської області зник солдат, при собі мав зброю АК-74 і 3 магазини патронів. Також у повідомленні йшлося про те, що зниклий під час втечі стріляв з вищевказаної зброї, внаслідок чого 1 людина загинула і 1 була поранена", - йдеться в повідомленні.

Читайте такожУ Дніпропетровській області розшукують двох дезертирів (фото)

Відео дня

Патрульні поліцейські спільно зі співробітниками Держприкордонслужби затримали втікача.

"Як з'ясувалося, він перебував у нетверезому стані і мав поранення лівої руки. На місце пригоди правоохоронці викликали бригаду швидкої медичної допомоги і Військову службу правопорядку. Дезертира у супроводі поліцейських госпіталізовано до лікарні", - розповіли в поліції.

Як повідомляв УНІАН, 12 вересня штаб АТО повідомив, що диверсійно-розвідувальна група бойовиків атакувала позиції українських військових в районі Станиці Луганської на Луганщині. Внаслідок нападу загинули двоє військовослужбовців ЗСУ, п'ятеро отримали поранення, один пропав безвісти. Пізніше стало відомо, що вогонь відкрив озброєний дезертир, його вже затримали.