Днепр / dp.vgorode.ua

Про це повідомляє "Громадське радіо" з посиланням на прес-секретаря поліції Дніпропетровської області Ганну Старчевську.

Також, за її словами, підозрюваний у вбивстві не захоплював заручників, про що раніше повідомляли ЗМІ.

Читайте такожГоловний поліцейський Дніпра розповів про мотиви вбивці патрульних

Відео дня

"Нікого в заручниках не тримали", - сказала вона.

Місцеве видання 056 повідомляє, що поліція штурмувала квартиру в будинку на вул. Чичеріна, тому що там засвітився телефон Пугачова. Правоохоронці вирвали решітку і зайшли всередину квартири, але злочинця там не було. в даний час поліція зняла оточення з будинку на вул. Чичеріна.

За повідомленням телеканалу "112 Україна", з посиланням на Нацполіцію, підозрюваного у вбивстві поліцейських затримано.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні вранці у Дніпрі екіпаж патрульної поліції зупинив автомобіль Citroen за порушення правил дорожнього руху. Водій авто почав чинити опір працівникам поліції, а потім зробив кілька пострілів і зник з місця події. Працівник патрульної поліції загинув, його напарниця отримала поранення, вона померла в лікарні.

Пізніше в поліції повідомили, що у вбивстві патрульного підозрюють 33-річного уродженця Російської Федерації Олександра Пугачова. Проживав в місті Торез Донецької області. З 2015 року перебував у розшуку за приховування від органів прокуратури. Тоді йому інкримінували незаконне позбавлення волі або викрадення людини, насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом створення злочинної організації.

Днепр / dp.vgorode.ua