заглушка полиция / Фото УНИАН

Як повідомили УНІАН у секторі комунікації Головного управління Національної поліції в Сумській області, сьогодні вночі о 00:20 до поліції м. Ромни звернувся черговий місцевого військкомату, який повідомив, що почув зі сторони вулиці звук, схожий на вибух.

Читайте такожУ Києві в дворі приватного будинку вночі вибухнула граната

Згідно із повідомленням, працівники поліції, які виїхали для перевірки вказаного повідомлення, обстежили прилеглу до військкомату територію, а також вулиці міста, однак жодних ознак, які б вказували на те, що десь щось вибухнуло, не виявили.

Відео дня

 «Ситуація прояснилась вже вранці, коли до чергової частини знову зателефонував черговий військкомату та повідомив, що на закритій території, у дворі військкомату він виявив сліди від вибуху гранати: незначні пошкодження асфальтного покриття двору та кузова автомобіля. Постраждалих не має. На місці події виїхав начальник ГУНП в Сумській області. Працює слідчо-оперативна група, вибухотехнік, кінологічна служба», - йдеться у повідомленні.

Дана подія зареєстрована до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за двома статтями Кримінального кодексу України: ч.4 ст.296 (хуліганство) та ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).