миколаенко херсон / postfactum.ks.ua

Як повідомили у Відділі комунікації поліції Херсонської області, сьогодні, 9 листопада, о 9:25 до чергової частини Дніпровського відділення поліції надійшла інформація від мера Херсона про те, що вночі невідомі підпалили двері його квартири.

Читайте такожУ Херсоні через вікно кафе застрелили кримінального авторитета (фото)

«Під час огляду місця події правоохоронці встановили, що частково пошкоджені вхідні двері, дверне вічко було заліплене жувальною гумкою. На підлозі знаходилась пляшка з рідиною для розпалу. Усе вилучили та направили на дослідження», - йдеться у повідомленні. У поліції зауважили, що внаслідок підпалу постраждалих немає.

Відео дня

За даним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесені відомості кримінального правопорушення за ч. 2 ст.194 Кримінального кодексу України «Умисне знищення або пошкодження майна шляхом підпалу».

Сам Миколаєнко вважає, що двері квартири підпалили з метою його залякати. «Звісно, що ситуація вкрай неприємна. І звісно, що це робиться з однією метою - залякати мене», - написав міський голова Херсона на своїй сторінці у Facebook.

Нагадаємо, Володимира Миколаєнка переобрали мером Херсону рік тому, він розгромно переміг у другому турі висуванця партії "Батьківщина" Владислава Мангера.