187 тисяч гривень залишилися у банкоматі / Фото УНІАН

Як повідомляє Відділ комунікації поліції Києва, приїхавши на місце події, із камер відеонагляду правоохоронці встановили, що двоє чоловіків зайшли в приміщення банку і зняли верхню кришку банкомату. Після цього хірургічними ножицями вставили флешку, під’єднали портативну клавіатуру до системи банкомату і за допомогою монітору почали змінювати програму, щоб зняти гроші.

Читайте такожУ Львові вночі підірвали банкомат (фото)

Працівник банку побачив невідомих осіб та викликав приватну службу охорони, працівники якої затримали зловмисників. Ними виявилися 32-річний уродженець Київської області та 48-річний житель столиці.

Відео дня

За даними керівника відділення банку, у банкоматі було більш як 187 тис. грн, однак після проведення ревізії з’ясувалося, що вся сума на місці.

Столичні правоохоронці затримали чоловіків. З місця події вилучено знаряддя вчинення злочину та два автомобілі, які належали затриманим.

Слідчим відділом Подільського управління поліції розпочато кримінальне провадження за статтею 361 (несанкціоноване втручання в роботу електронно-обчислювальних машин (комп’ютерів), автоматизованих систем, комп’ютерних мереж чи мереж електрозв’язку) Кримінального кодексу України.