Обставини смерті прикордонника встановлюються / Фото УНІАН

Як повідомив кореспонденту УНІАН помічник начальника Західного регіонального управління Державної прикордонної служби Володимир Шеремет, чоловік працював у нічній зміні.

Читайте такожНа Закарпатті прикордонники діставали з-під льоду двох в'єтнамок, які нелегально перебігали кордон

«Сьогодні вранці, під час перезмінки, один із прикордонників не прибув до підрозділу. Його тіло виявили у приміщенні пункту пропуску, де він ніс службу. Викликали правоохоронців, військову прокуратуру, медиків, вони будуть встановлювати всі обставини смерті працівника. Наразі розглядаються всі версії», - зазначив Шеремет.

Відео дня

У прес-службі військової прокуратури Західного регіону не коментують чи були на тілі чоловіка сліди насильницької смерті, посилаючись на те, що проводиться експертиза і тривають слідчі дії.

Як повідомив на своїй сторінці в Facebook координатор громадської організації «Варта 1», депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич, «20 січня о 10:00 поступила інформація від людей, які зараз перебувають на митниці, що 30-річний працівник прикордонної служби пропускного пункту "Краківець" у кабінці працівника митниці, покінчив життя самогубством».