Невідомі обстріляли авто Сергія Шефіра / фото УНІАН, Дмитро Хилюк

Перший заступник голови фракції "Слуга народу" Олександр Корнієнко назвав напад на першого помічника президента України Володимира Зеленського Сергія Шефіра "зухвалим" та згадав про 90-ті роки.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав у коментарі журналістам.

"Характер нападу зухвалий, я б так сказав, що з автоматичної зброї, на ходу... Не хочеться казати про повернення 90-х. Але якийсь такий почерк з тих часів", - зазначив депутат.

Він висловив думку, що це однозначно був "замах" на Шефіра.

Читайте такожСтріляли з лісу: нардеп уточнив, де саме стався замах на Шефіра"Сергій Нахманович часто їздив за кермом. І я думаю, що тут просто в таких ситуаціях важко спрогнозувати, чи буде сам за кермом той, на кого замах, чи буде водій. Тому я думаю, що тут напевно цілилися у водійське місце, можливо, думаючи, що там дійсно був Сергій", - сказав Корнієнко.

За його словами, в Україні є "багато сил, яким системно не подобається те, що робить наша влада". "Звичайно, перший помічник президента - це точно одна з ключових людей в команді", - підсумував парламентар і висловив думку, що ця ситуація точно пов'язана з політичною діяльністю Шефіра.

Замах на Шефіра: що відомо

Читайте такожУ СБУ прокоментували замах на життя соратника ЗеленськогоЯк повідомляв УНІАН, сьогодні, 22 вересня, в Київській області скоєно замах на першого помічника президента України Сергія Шефіра, поранений його водій.

Поліція ввела операцію "Сирена" по області та шукає нападників.

При скоєнні замаху на Шефіра було випущено понад 10 куль.