Батьки залишили дитину без нагляду / скріншот з відео

На Буковині чотирирічний хлопчик випав з другого поверху недобудованої будівлі. Він впав на траву всього в декількох сантиметрах від бетонних плит, що врятувало йому життя. Дізнавшись про це, його п'яна мати втекла.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Відомо, що батьки залишили дитину без нагляду, і та з сусідськими дітьми пішла грати в недобудовану будівлю. Він дивом залишився живий, каже сусідка, яка першою примчала на дитячі крики.

Швидка допомога, яку викликала жінка, приїхала за лічені хвилини. Дитину госпіталізували з важкою черепно-мозковою травмою. Медики два дні боролися за життя хлопця.

Недобудова, де ледь не загинув Павлик, знаходиться в 30 метрах від його будинку. Шлях сюди лежить через поле. Поки хлопець грав, його батьки влаштували вдома застілля.

Мати, дізнавшись про нещасний випадок, втекла з місця проживання. Коли жінку знайшли - вона була настільки п'яна, що не розуміла, про що йде мова. Зараз 35-річна Юліана в лікарні, чергує біля ліжка Павлика. Що сталося - чітко пояснити не може. З тим, що дитина була без нагляду - не погоджується.

Читайте такожУ Луганській області на дитячому майданчику підірвалась 9-річна дівчинка (фото)

У жінки троє дітей, двом старшим синам - 7 і 9 років. Вони часто гуляють без нагляду, кажуть сусіди. Батько і мати неодноразово притягувалися до адміністративної відповідальності за розпивання алкогольних напоїв в громадських місцях і за дрібні хуліганства.

Так що батьки пиячать і живуть коштом виплат на дітей, два роки тому їх намагалися позбавити прав на синів, але суд відмовив. За недогляд за дитиною правоохоронці готуються оголосити батькам про підозру. Що буде з дітьми далі - соцслужби ще вирішують.

Найближчий місяць Павлик проведе в лікарні, а його старші брати - у бабусі.

Вас також можуть зацікавити новини: