Народилася дівчинка завважки 3,5 кг та зростом 52 см / фото facebook.com/ekstrena.dopomoga.kh

Жителька Валківського району Харківської області стала мамою просто на шляху до пологового будинку на трасі.

Як розповіли в Центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, вночі до вагітної жінки викликали "швидку", бо та народжувала.

Однак майбутню маму не встигли довести в пологовий будинок: фельдшеру та водію "швидкої" довелося надавати акушерську допомогу в дорозі.

Відео дня

Народилася дівчинка завважки 3,5 кг та зростом 52 см.

"Ці мужні чоловіки, фельдшер Юшко В. П. та водій Тригубенко О. М. стали свідками та головними помічниками при народженні дитини", - зазначили в Центрі.

Після пологів породіллю, новонароджену та батька дитини супроводжував до пологового будинку ще й поліцейський офіцер громади, який саме проїжджав повз.

Читайте такожПід Рівним вантажівка збила 6-річного хлопчика біля його дому, поки мама відволіклася"Капітан поліції Олександр Настенко здійснював патрулювання громади. Поблизу села Коробочкине на узбіччі з увімкненою аварійною сигналізацією та проблисковими маячками стояли автомобілі. Побачивши поліцейське авто, фельдшер подав знак рукою. З'ясувалося, що в автомобілі щойно народила жінка. Подружжя їхало до лікарні, але перейми розпочалися стрімко і породілля народжувала маля в автомобілі", - розповіли в поліції, додавши, що з дитиною та мамою "все добре".

Вас також можуть зацікавити новини: