Поліція порушила справу за статтею про умішленном вбивстві \ facebook.com/mvs.gov.ua

Сьогодні, 16 жовтня, в поліцію Києва зателефонувала жінка і повідомила, що в будинку на вулиці Садовій виявила тіло чоловіки без ознак життя.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Києва.

Як розповів начальник Дарницького управління поліції Олександр П’ятниківський, правоохоронці опитали сусідів та робітницю, яка допомагала чоловіку по дому.

"Попередньо з’ясовано, що 60-річний чоловік впав зі сходів у власному будинку, де проживав один. Потім підвівся та попрямував до кімнати на другому поверсі, де вже без ознак життя його виявила хатня робітниця. Згідно висновку судово-медичного експерта, смерть настала внаслідок закритої черепно-мозкової травми", - йдеться у повідомленні.

Читайте такожЗнайшли повішеною після Продаж квартири: у Херсоні за загадкових обставин померла пенсіонерка

За даним фактом слідчим відділом Дарницького управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу ("умисне вбивство із приміткою "нещасний випадок""). Досудове розслідування триває.

Як повідомляє РБК-Україна з посиланням на джерело в правоохоронних органах, мова йде про спеціального представника України з придністровського врегулювання Віктора Крижанівського.

Як повідомляв УНІАН, у Вінницькій області за підозрою у вбивстві матері затримали 16-річну дівчину. За попередньою інформацією слідства, під час сварки в приміщенні кухні підозрювана завдала матері близько 30 ножових поранень.

Вас також можуть зацікавити новини