Між двома поліцейським сталася сварка, яка переросла в бійку / фото npu.gov.ua

У місті Бердичів Житомирської області вночі 1 березня між двома працівниками правоохоронних органів сталася сварка, яка переросла у бійку.

Як повідомила УНІАН речниця Головного управління Національної поліції у Житомирській області Алла Ващенко, за даним фактом відкрите кримінальне провадження.

«За цим фактом Бердичівським відділом поліції відкрите кримінальне провадження за статтею 125 Кримінального кодексу України. Усі матеріали скеровуються до Територіального управління Державного бюро розслідувань, оскільки подія пов’язана з поліцейськими», - розповіла вона.

Окрім того, за словами Ващенко, начальником ГУНП призначено службову перевірку. Ступінь тяжкості нанесених тілесних ушкоджень встановить судово-медична експертиза.

Читайте такожУ Польщі сталася бійка між українцями і грузинами, є постраждаліКерівник прес-служби не змогла вказати, які посади обіймають вказані поліцейські.

«Вони поліцейські, їхні посади я не знаю», - зазначила Ващенко.

За інформацією місцевих ЗМІ, конфлікт стався між 23-річним слідчим Житомирського міськвідділу поліції та 37-річною інспекторкою з адмінпрактики Бердичівського райвідділу поліції.

В мережі з’явилося відео конфлікту.

Вас також можуть зацікавити новини