Окупанти застрелили чоловіка / фото facebook.com/lutfiye.zudiyeva

Сьогодні під час незаконного обшуку, проведеного окупантами в Сімферопольському районі Криму, було вбито уродженця Узбекистану.

Про це повідомила прес-служба прокуратура Автономної Республіки Крим.

"Стало відомо, що під час сьогоднішнього обшуку, незаконно проведеного представниками "правоохоронних органів" держави-окупанта в с. Дубки Сімферопольського району АР Крим, за невідомих обставин був убитий уродженець Узбекистану", - йдеться в повідомленні.

Відео дня

На даний час прокуратура АРК вживає необхідних заходів для встановлення всіх обставин події та її подальшої правової кваліфікації.

facebook.com/lutfiye.zudiyeva

Як пише в Facebook правозахисниця Лутфіє Зудієва, у власному будинку був розстріляний мусульманин - узбек Аюб (Набі) Рахімов.

"Чоловік, за словами знайомих і сусідів, заробляв на життя тим, що готував їжу для розговіння на іфтар. За версією силовиків, він чинив їм опір при обшуку, але вірити людям, які запроторили у в'язниці вже більше 80 невинних людей - кримських татар, я ніколи не поспішаю", - пише правозахисниця.

За її даними, дружину вбитого з сином досі шукають - після обшуку їх відвіз у невідомому напрямку місцевий "чиновник відділку з питань міграції". Двоє дітей - 11 і 15 років - сьогодні залишилися без батька.

Вас також можуть зацікавити інші новини: