Інцидент став предметом кримінального провадження

Поліція почала розслідування за фактом нападу охоронця адвоката Олексія Шевчука на кореспондента програми "Секретні матеріали" (2+2) Наталію Книгу. 

Як повідомляв УНІАН, журналістка готує сюжет про рейдерське захоплення садового товариства "Рябина" (Старі Безрадичі, Обухівський район) радником мера Києва з правових питань, адвокатом Олексієм Шевчуком.  

За словами журналіста Євгена Куксіна, 12 червня Наталія Книга вирушила на місце подій, щоб вивчити ситуацію та поспілкуватися із Шевчуком.

"Схема проста. 30 членів товариства з 228 і змінили керівництво, обравши своїм головою людину Шевчука. Журналістка "Секретних матеріалів" приїхала на місце подій, дізналася, що між місцевими жителями є протиріччя, поспілкувалася вже з екс-головою "Рябини", якого нібито замінила людина Шевчука", - написав Куксін на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Наташа постукала по паркану будинку Шевчука. Вийшов невстановлений чоловік, який не представився. Без пояснень - дістає з барсетки пістолет, зводить курок і починає кричати про приватну власність... Йому ще раз нагадали, що перед ним журналісти. У відповідь крик. Побачивши, що камера фіксує - він пістолет сховав", - зазначив Куксін.  

Він додав, що журналістка написала заяву до Обухівського відділку поліції ГУНП в Київській області. Трохи пізніше стало відомо, що інцидент став предметом кримінального провадження.