Блогер di.rubens зізналася в шоу у своїй любові до Росії / фото "Миротворець"

Житель Умані Владислав Гридасов заступився за київську блогершу di.rubens (Таїсія (Маламан) Онацька), яка зізналася у своїй любові до Росії, і пригрозив побити офіцера Збройних сил України (ЗСУ) Анатолія Штефана «Штірліца».

Повідомлення про це з'явилося на Facebook-сторінці "День пехоты"

Відео дня

"Давайте натовпом зловимо цього вояку і змусимо вибачитися. Якщо не зрозуміє, можна буде отп**дити і облити зеленкою чисто для приколу, щоб розумів, що буває, якщо чіпати молодь. І змусити зняти з сайту "Миротворець", тому що там публікують ні в чому не винних людей, які потім вмирають дивним чином", – написав Грідасов в коментарях до посту di.rubens.

У "Миротворці" повідомили, що 24-річний житель Черкаської області підтримує збройний напад Росії на Україну / фото "Миротворець"

Після цього Гридасова внесли в базу "Миротворця".

"Центр" Миротворець "просить правоохоронні органи розглядати дану публікацію на сайті як заяву про вчинення цим громадянином усвідомлених дій проти національної безпеки України, миру, безпеки людства та міжнародного правопорядку, а також інших правопорушень", – йдеться в повідомленні.

фото " Миротворець"

Там також зазначається, що 24-річний житель Черкаської області підтримує збройний напад Росії на Україну. З його особистих фотографій видно, що він відвідував окупований Крим.

фото " Миротворець"
фото " Миротворець"
фото " Миротворець"

Читайте такожОфіцер-блогер Анатолій Штефан ("Штірліц"): Пані Таїсія (блогерка di.rubens) після "наступальної фази" і посмішок перейшла до зміни формату на "жертву"

Скандал навколо блогерки di.rubens: що відомо

  • Блогер з Києва di.rubens назвала Росію улюбленою країною. На ролик "тіктокерші" звернув увагу офіцер ЗСУ Анатолій Штефан.
  • Після цього в мережі розгорівся скандал, адже відео було знято на Майдані.
  • Потім юна блогерка видалила свій аккаунт у Facebook. Також скандальний ролик видалено в мережі Тікток.
  • 20 січня дівчина вирішила подати до суду на офіцера ЗСУ Анатолія Штефана "Штірліца" за публікацію скандального ролика за її участю.
  • Блогерка стверджує, що інформація, яку поширює військовий, - "сфальсифікована й завідомо неправдива".

    "У відповідь на неправомірні дії офіцера, спрямовані проти мене, я готую матеріали для відкриття кримінальної справи, а також збираю документи для відкриття судового провадження. Ця ситуація розглядається в Міністерстві оборони", - заявляла di.rubens.