В квартирі одного з місцевих мешканців було виявлено гладкоствольну зброю / фото tp.npu.gov.ua

Правоохоронці виявили рушницю, з якої могли стріляти в 11-річного тернополянина.

Як повідомили УНІАН в секторі комунікацій головного управління Національної поліції України в Тернопільській області, в ході проведених оперативних дій слідчі обстежили прилеглі будинки, звідки міг бути здійснений постріл.

В квартирі одного з місцевих мешканців було виявлено гладкоствольну зброю. Її вилучили та направили на експертизу до НДЕКЦ. Вже експерти мають встановити, чи саме з цієї рушниці був здійснений постріл.

В поліції також підтвердили, що поранення отримав ще один школяр.

Читайте такожНа Львівщині жінка розстріляла доньок 5 і 9 років і скоїла самогубство

Обстріл дітей у Тернополі: що відомо

  • У Тернополі численні поранення отримав 11-річний хлопець, який 21 січня катався на санках біля ЗОШ № 26. Одразу після інциденту його госпіталізували в обласну дитячу лікарню з численними опіками. Спочатку правоохоронці розглядали версію, що в дитину кинули петарду, яка і пропалила куртку дитини й спричинила опіки.
  • Однак медики діагностували у пацієнта множинні поранення по всьому тілу, ймовірно спричинені вогнепальною зброєю. Під час операції з ран дитини медики вилучили понад 30 сторонніх тіл, схожих на дробинки, які травмували і внутрішні органи. Оскільки потерпілий потребував серйозного хірургічного втручання, його доправили до столичної лікарні Охматдит.
  • З приводу інциденту відкрито кримінальне провадження за ст. 296 ККУ (хуліганство).